Szereplők

FŐSZEREPLŐK


Selena Gomez (18)
Sziasztok Selena vagyok, színész, és énekesnő. Most az éneki pályám fejlesztem, és hamarosan belekezdek a 3. lemezembe.
A menedzserem Jenn arra gondolt, hogy ezt a lemezt egy másik híres énekessel csinálhatnám meg. Vagy akár egy bandával. Sajnos még nem találtuk meg erre a megfelelő embert/embereket, de nagyon remélem, hogy hamar meglesznek. 
Az 15 éves unokatestvérem Chanel kiköltözik hozzám, mert eldöntötte, hogy esküvőszervező szeretne lenni. Szüleivel, arra jutottunk, hogy akkor miért is ne kezdhetné el az iskolát itt Los Angelesben? Szívesen fogadom őt. Nagyon szeretem, és irtózatosan jól kijövünk egymással. Megért, ha bal lábbal kelek fel, és makacs vagyok, és a legfontosabb, hogy megbízunk egymásban. Tudja, hogy elmondhat nekem mindent, és ha úgy adódik, akkor én is beszokta avatni egy pár titkomba.
Harry Styles
 (18)
Sziasztok Harry vagyok, a híres One Direction egyik tagja.
Pontosan ma van egy hónapja, hogy felfedeztük a 5 Seconds Of Summert. A srácokkal nagyon jól kijövünk, és arra a megállapodásra jutottunk, hogy ők lesznek az előzenekar, a most induló kisebb turnénkon.
Ez a kisebb turné azt takarja, hogy körbejárjuk Amerikát, és persze fel is lépünk. Ez után pedig kezdődik a nagy lemez készítése. Paul a menedzserünk nagyon agyal valamin, de nem szeretne minket még beavatni, mert ez még nem biztos. Nem szeretné, hogy felpörögjünk , és beleéljük magunkat a dologba. Tulajdonképpen ne tudunk semmit, az új lemezről, csak annyit, hogy a turnén az 5SOS szintén velünk tart előénekesként. És ennek örülünk nagyon.
Mellékszereplők
A One Direction többi tagja.
Niall Horan.
Zayn Malik.
Liam Payne.
Louis Tomlinson.

5 Seconds Of Summer tagjai.
Luke Hemmings.
Ashton Irwin.
Calum Hood.
Michael Clifford.
Chanel Clark.
15 éves, és Selena unokatestvére. Los Angelesbe megy tovább tanulni, mert esküvőszervező szeretne lenni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése