2015. október 11., vasárnap

44. Fejezet - No Control

- Jóó estét Sydney! - kiáltotta el magát Liam, az intro után, mire a közönség csak még hangosabban sikított.
- Egy két há.. - mondta a mikrofonba Lou, és elkezdődött az ' I Want You To Know".
- I want you to know that it’s our time
You and me bleed the same light - énekeltem, és közben ugráltunk össze-vissza a fiúkkal a színpadon.
- I want you to know that I’m all yours - mutattam Harry-re, mire a közönségből kitört a sikítás, Liamék pedig elkezdték őt felém tolni.
- You and me - sétáltam el előlük, a fenekemet rázva - run the same course - álltam meg hirtelen, majd felájük fordultam, és Harry már ott állt mellettem pár lépésre.
- I’m slippin’ down a chain reaction - guggoltam le, direkt, hogy idegesítsem Harry-t a látvánnyal, közben a közönség felé néztem.
- And here I go here I go here I go go - majd amikor felálltam megéreztem két erős kezet a derekam körül, és odalent is azt amit most éppen nem kellett volna. Nos ezek szerint hatásos volt a kis táncom.

- You and me run the same course.. - énekeltem az utolsó hangokat, majd amint a zene elhallgatott, gyorsan elszaladtam egy üveg vízért.
- Álljon meg a menet. - kapott el Harry, miközben visszafelé siettem.
- Engedj el! Vissza kell mennünk! Még csak most kezdődött a koncert! - mondtam nevetve.
- Akkor ha már ennyire felizgattál egy csókot adj! - vigyorgott rám huncutan, mire én a nyaka köré fontam a kezem, és megcsókoltam.
Nem engedett el, hanem ráállított a lábára, és úgy sétált velem vissza a színpadra, miközben csókolóztunk, a közönség pedig csak úgy tombolt.
- Hajaj, ma este megin fülhallgatóval kellesz aludnunk srácok! - mondta Luois a mikrofonba, mire Harry-vel elváltunk egymástól, és én pedig szeretetemet kifejezve iránta megdobtam az egyik vizesüveggel.
- Héhéhéhé! Éppen egy értékes kincset dobálgaszt! - mondta sértetten, én pedig csak nevetve kinyitottam az innivalóm, és jó nagyokat kortyoltam belőle, majd leültem a színpad szélére a rajongók elé.
- A következő számot még senki sem ismeri... - kezdett bele Harry rekedtes hangján, amitől kirázott a hideg. - Nemrég írtam Louis segítségével... - nézett sejtelmesen az említett személyre, én pedig összeráncolt szemöldökkel pillantottam rájuk, ugyanis semmi új dalról nem tudtam/tudok.
- A címe No Control. - vigyorodott el, majd elkezdődött a szám.
- Stained coffee cup
Just a fingerprint of lipstick’s not enough - kezdte Niall, én pedig kíváncsian hallgattam tovább.
- Sweet - szólalt meg Harry, és megindult felém - where you lay? - húzott fel a földről, és a szemembe nézve énekelt tovább, én pedig éreztem, hogy elvörösödök. - till a trace of innocence on pillow case. - fejezte be, és a szánkat már csak pár mm választotta el egymástól.
- Waking up
Beside you I’m a loaded gun - énekelt Louis, és Harry közben tátogott vele együtt, végig a szemembe nézve.
- I can't contain this anymore - simította a kezét az arcomra. - I'm all yours, I got no control, no control - mondta, majd a száját az enyémre tapasztotta, és úgy csókolt meg ismét mindenki előtt.
A közönség ismét tombolt. Lassan már a zenét sem lehetett hallani, annyira sikítottak.
- Szeretlek - mondta, mire én elmosolyodtam, és egy puszit nyomtam a szájára.
- Én is téged. - öleltem meg.
- Teljesen tiéd vagyok! - mondta a refrén utolsó részét el ismét, én pedig még jobban magamhoz szorítottam.

~*~

- Még mielőtt elköszönnénk - lihegett Harry a mikrofonba, ugyanis a fiúkkal a Best Song Ever éneklése közben kialakítottunk egy kisebb tánc versenyt. - Van még egy meglepetésem. - pillantott rám. 
- Készülj csajszi. - suttogta a fülembe Lou és elkezdett egy hinta felé tolni, amit imént engedtek le a plafonról. Megszólalni nem tudtam, annyira izgultam, hogy mi fog történni. 
Aztán hirtelen megszólalt egy számomra ismét ismeretlen dallam.
Down to Earth
Keep 'em falling when I know it hurts
Going faster than a million miles an hour - kezdett bele Niall. - Trying to catch my breath some way, somehow.
Down to Earth
It's like I'm frozen, but the world still turns.
Stuck in motion, and the wheels keep spinning 'round,
Moving in reverse with no way out. - énekelte továbbra is Niall.
And now I'm one step closer to being two steps far from you
When everybody wants you
Everybody wants you - nézett rám Liam mosolyogva, miközben én a szememmel Harry-t kerestem, de sehol sem találtam. 
How many nights does it take to count the stars?
That's the time it would take to fix my heart - szólalt meg a számomra a mennyországot jelentő csodálatos hang. De a hozzá tartozó embert még mindig nem láttam sehol. - Oh, baby, I was there for you.
All I ever wanted was the truth, yeah, yeah. -  jött fel hirtelen a színpad alól az egyik kis liftel, pontosan velem szemben állva. 
How many nights have you wished someone would stay? - indult meg felém - Lie awake only hoping they're okay. I never counted all of mine, If I tried, I know it would feel like infinity. infinity, infinity..- énekelte ki a hangokat, én pedig éreztem, ahogy a szemeim könnybe lábadnak.
Eyes can't shine
Unless there's something burning bright behind
Since you went away, there's nothing left in mine
I feel myself running out of time - jött Liam a fiúkkal felém, és beáltak mögém, Harry pedig még mindig előttem volt.
And now I'm one step closer to being two steps far from you
When everybody wants you
Everybody wants you - tette Louis kezét a vállamra, mire én egy pillanatra ráemeltem a tekintetem, ő pedig rámmosolygott.
Mi történik itt...?
How many nights does it take to count the stars?
That's the time it would take to fix my heart - szólalt meg ismét Harry, és közben valamit keresett a zsebében. - Oh, baby, I was there for you. All I ever wanted was the truth, yeah, yeah, How many nights have you wished someone would stay? Lie awake only hoping they're okay. I never counted all of mine, If I tried, I know it would feel like infinity, Infinity, infinity. - vett elő hirtelen egy kis dobozt, én pedig visszafolytott lélegzettel figyeltem minden egyes mozdulatát, majd amikor hirtelen egy olyan rész jött, ahol nem kellett énekelnie, letérdelt elém, és kinyitotta a kis dobozkát, és azt ordította, hogy.
- Selena, hozzám jössz feleségül? - a szemei csillogtak, én pedig nem tudtam egyszerűen mit mondani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése