2015. július 7., kedd

31. Fejezet - Rablás

A folyosó végén található kis (nem is olyan kicsi) sarokszobában vártuk, hogy Harry és a testvére Gemma megérkezzenek.
Amíg itt vagyunk, kineveztük ezt a szobát, egy ilyen kis tárgyaló, közös pihenői résznek.
- Selena ezt nézd! - huppant le mellém Niall, majd a kezembe nyomta a telefonját.
- Jézusom mekkora ez a telefonom - forgattam meg a kezembe, hisz csak neki van egyedül iPhone 6s-es készüléke.
- Hát ja, de nem vészes. - vont vállat.
- Bármelyik percbe eltörhet - ráztam meg a fejem rosszallóan, majd nem figyelve a válaszára elkezdtem olvasni, a cikket amit Niall talált rólam és Harryről.

- Igazából, ez már lejárt téma - nevettem fel, majd visszaadtam neki a lapcsánkáját - Harry kirakott ma rólam egy képet és komolyan mondom, ha holnap már nem lesz fent róla valami cikk, akkor kint alszok egy padon az utcán - mondtam tök komolyan, mire a többiek felnevettek a pados kijelentésemen.
- Mi ez a jó hangulat? - dugta be a fal mögül mosolygós fejét Harry.
- Selena kint fog aludni a padon - kacagott Niall.
- Mi? Én nem ezt mondtam te idióta - csaptam vállba, majd felálltam és Harry-hez sétáltam, hogy egy puszit adjak neki.
- Minden esetre. Én nem engedném neki, hogy kint aludjon akármi is történne - nevetett ő is fel, majd az egyik nyitódó hotelszoba ajtaja felé kapta a fejét.
- Bocsánat a késésért, csak még el kellett mennem WC-re - nevetett fel, amint ideért és sorba megölelte a fiúkat, majd megállt előttem.
- Szia, Gemma vagyok Harry testvére - nyújtotta a kezét, amit én mosolyogva elfogadtam.
- Selena Gomez - ráztam meg.
- A barátnőm! - állt meg mögöttem Harry.
- Tudom én jól Harry. Nyugodj meg! - nevetett fel, majd megölelt. Megszeppenve viszonoztam kedves gesztusát, majd leültünk a fotelbe és beszélgetni kezdtünk.


Nagyon jól megértettük Gemmával egymást és ahogy így elbeszélgettünk, kiderült, hogy nagyon sok mindenben hasonlítunk.
- Unatkozom - dőlt el az ágyunkon Gemm, ugyanis visszajöttünk a hotel szobába, mert nekem a telefonom lemerült Harry pedig megkért, hogy vigyem ki neki az övét, hogy tudjanak kaját rendelni.
- Menjünk el vásárolni! - vetettem fel egy jó kis ötletet, miközben a töltőm kerestem, de nem találtam, ezért Harryét használtam.
- Ez jó ötlet! - pattant fel azonnal - Nem messze van egy pláza! Menjünk oda! - indult meg izgatottan az ajtó felé - Megyek hozom a táskám és indulhatunk is! - lépett ki mosolyogva az ajtón, én pedig Harryékhez siettem, hogy gyorsan odaadjam neki a telefont és utána mehessünk is, ugyanis már fél 3 volt.
- Elmegyünk Gemmával vásárolni - huppantam bele Harry ölébe, aki a fiúkkal a TV- n valami versenyt bámult. Assz Forma1-et.
- Okés - adott gyorsan egy puszit a számra, majd tovább bámulták izgatottan a Tv-t. 
Felálltam az öléből és én is visszamentem a szobába a táskámért, meg felvenni a cipőm.

Miután mindennel készen lettem, nem kellett már olyan sokat várnom, Gemma kopogás nélkül beszökdécselt a szobába és utána egyből ki, mert látta, hogy kész vagyok, így már indultunk is.

~*~ 

- Melyik a kedvenc parfümöd? - álltunk meg egy bolt előtt.
- Hmm. Nem is tudom, nem nagyon szoktam parfümöket használni.. De ha olyan kedvem van, akkor Chanel-től a.. Igazából nem is tudom a nevét - nevettem fel, majd beléptünk az üzletbe.
Az óriási sapkánknak köszönhetően, csak páran szúrtak ki minket, de még így is elég nehéz volt bujkálni.

- Selena! - szólalt meg Gemma mögülem. - Mindjárt jövök, elmegyek WC - re - mutatott a kijárat felé, mire én mosolyogva bólintottam és visszafordultam a parfümökhöz.

Dudorászva próbálgattam az illatokat, amikor hirtelen két erős kezet éreztem meg a derakamon, amik belém markoltak. 
Felakartam sikítani, de az illető befogta a számat. 
- Mindenki a földre, vagy a kisasszony fog rosszul járni! - ordította el magát az engem szorongató férfi, majd egy pisztolyt tartott a fejemhez, amitől még jobban megijedtem.
- Nézzük csak meg milyen kis pofikát fogtunk magunknak! - kezdett el felém sétálni az egyik maszkos, majd lerántotta a fejemről a kalapot, a szememről pedig a szemüveget.
- Nocsak, nocsak! Egy kis sztárt fogtunk ki magunknak! - nevetett fel, majd még felkapott egy öreg nénit a földről és velem egyetemben felvonszolt miket a parfüm bolt felett elhelyezkedő kis teraszra.
- Azonnal engedje el őket! - hallatszódott fel, (valószínüleg)  a rendőr hangja, amint egy diktafonba kiabálva a terasz előtt áll.
A férfi engem is és a nőt is ledobott a földre, majd az ajtóhoz sétált és kinyitotta.
- Teljesíteniük kell azt, amit kérünk! - mondta, majd biccentett egyet a másik bent tartózkodó ember pedig felemelt engem a földről - különben kivégezzük az első túszt - tartotta a fejemhez a pisztolyt.
- Selena Gomez! - hallottam meg egy pár hangot lentről. Fejemet nem mertem megmozdítani, féltem, hogy meghúzza a ravaszt és akkor mindennek vége.
- Kuss legyen, vagy az első golyó már megy is a combjába ! - tartotta az említett testrészem felé a pisztolyt.
- Mit akar? - szólalt fel megint a rendőr.
- 1 millió dollárt, egy helikoptert és tegyék szabaddá a hátsó bejáratot! - sorolta fel kérelmeit, majd hajamnál fogva nekivágott a korlátnak és majdnem kiestem, de szerencsére még megtudtam kapaszkodni.
Csakhogy akkorát vágódtam, hogy beütöttem a tüdőmet, így köhögnöm kellett egy párat, hogy a lélegzetvételem újra normális legyen.
- Rendben, csak NE ismétlem NE bántsa a túszokat! - kiáltotta, majd elővette a telefonját, hogy idehozassa a követelt dolgokat.

*Harry szemszöge*

- Megszakítjuk TV adásunkat, ugyanis Dublin legismertebb plázájában rablás tört ki! - dumált a nő a TV-ben. - Már is kapcsoljuk élőben! - intett egyet, majd a kamera már át is kapcsolt a rablásra.
Mi lehalkítottuk a TV-t ugyan is én nem nagyon szeretek ilyeneket hallgatni é úgy döntöttük, hogy majd ha újra elkezdődik a F1 akkor vissza vesszük.

- Te Harry.. - szólt nekem egy idő után Zayn.
- Tessék? - kérdeztem fel nem pillantva a telefonomból.
- Selenáék hova mentek? - kérdezte, mire a többiek is felkapták a tekinteteiket.
- Hát vásá...- mondtam, majd villámként csapott belém a felismerés.  Tekintetemet gyorsan a TV- re kaptam, majd felhangosítottam, hogy halljak is valamit. 
- Összesen 2 túsz van. Tudomásaink szerint egy ören asszony, a másik hölgyet pedig nem tudták beazonosítani, mert nagyon őrizték a rablók. Egyenlőre annyi derült ki róla, hogy hosszú barna göndör haja van. - mondta, mire én felpattantam a hejemről a többiekkel együtt.
- Basszameg! - tért először észhez Niall.
- Hívjátok gyorsan Jenn- éket! - kapálódzott a kezével Liam, mire Lou elővette a telefonját és tárcsázta az említett személyt.

2 megjegyzés:

  1. Úristen! O.O
    Ma kezdtem el olvasni a blogodat és máris imádom!:)
    Nagyon jól írsz!
    Egyébként kíváncsi vagxok hogy ki az a csaj az előző részből >.<
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés