2015. július 28., kedd

34. Fejezet - A játék.

* Pár héttel később *

- Örülök, hogy már jobban vagy! - nézett a szemembe mosolyogva a műsorvezető. 
- Köszönöm, még egyszer - hajoltam közelebb a mikrofonhoz, ugyan is egy rádióműsorban szereplünk éppen a fiúkkal.
- Nem szeretnék kellemetlen kérdéseket feltenni, mert nyílván még friss neked ez a dolog, de még is csak egyetlen egy kérdést, ha szabad - nézett rám könyörgően. Hát köszi, nem akarsz feltenni kérdéseket, de mégis megteszed. Értékelem.
- Persze mond csak.. - bólintottam erőltetett mosollyal az arcomon, majd éreztem, ahogy Harry az asztal alatt megszorítja a kezem, ezzel jelezve, hogy ez nem jó ötlet, de én nem foglalkozok vele.
- Kik azok akik melletted álltak ez alatt az egész alatt, és miféle érzelmek kavarogtak benned? - tette fel azt a nagyon fontos kérdést.
- A fiúk, és Jenn-ék is minden nap bent voltak nálam a kórházban, és sosem hagyták nekem, hogy szomorkodjak - mosolyodtam el - Nagyon köszönöm srácok, szeretlek titeket! - fordultam feléjük, mire ők csak legyintettek egyet, és válaszoltak nekem hogy ők is nagyon szeretnek engem. 
- És, mit éreztél e közben az egész közben? - könyökölt fel az asztalra az adás vezető Anna. - Fájdalmat? Esetleg egyedül érezted magad? 
- Nem éreztem, sem fájdalmat, és még egyedüllétet sem. A rajongók is mellettem voltak végig, rengeted üzenetet kaptam, amit nem tudok elégszer megköszönni. - hatódtam meg egy kicsit - Ezért is indítottunk el a héten egy játékot. A résztvevők közül kiválasztunk 10 embert, akik majd velünk tartanak a hétvégei próbákon, majd a koncertet a VIP helységből nézhetik meg, és szabadon mászkálhatnak majd a Backstage-ben - mondtam el boldogan a tervünket, amit már elindítottunk pontosan 3 napja. 
- Szóval akkor holnap már meg is tudják az eredményeket, ugyan is holnap csütörtök és ha jól tudom ez az egész pénteken kezdődik itt Ausztráliában Sydney-ben! - mondta egy kicsit hangosabban a hatás kedvéért. - Köszönöm Selena, most pedig térjünk át egy kicsit a fiúkra. - fordult az említett személyek felé.
- Helló! - köszöntek egyszerre.
- Nos, fiúk. Mi a véleményetek Selenáról? - döntötte el a bal vállára a  fejét.
- Imádom! Mintha a kis húgom lenne! Nem is tudom mi lenne velem nélküle! - felelte hisztérikusan Lou, mire mindenki felnevetett - Ne haragudjatok, de most meg kell, hogy öleljem! - pattant fel, majd én is felálltam, és szorosan megöleltem ezt a kis őrültet.
- Én is nagyon szeretem őt! Nekem is olyan mintha a húgom lenne. Nagyon a szívemhez nőtt! - mondta Niall is, majd ő is felpattant és megölelt. 
- Én is imádom és szintén húgomként tekintek rá! - mondta Liam és ő is felugrottam és ránk csimpaszkodva megölelt engem. Illetve minket.
- Én is persze, gyere ide húgi! - ugrott fel Zayn is , majd miután kiölelkeztünk magunkat visszaültünk a helyünkre. 
Miért volt egy olyan érzésem, hogy még csak most jön a feketeleves?
- És Harry veled mi a helyzet? Te miért nem mondtál semmit sem? - fordult az említett felé Anna.
- Az igazság az.. - köszörülte meg a torkát Hazza, majd Jennékre pillantott, akik a fal másik oldalán voltak és a tükrön keresztül néztek és hallgattak minket. Miután Jenn és Paul is bólintott Harry folytatta mondanivalóját - Hogy én és Selena egy párt alkotunk lassan két hónapja - monda mosolyogva, majd hátradőlt a székében mint aki jól végezte a munkáját és megfogta a kezemet, majd arcon puszilt. 
- Tudtam! Én mindig is tudtam! - kiáltott fel nevetve Anna, mire én csak összerezzentem. és kínosan elmosolyodtam. - Hát akkor sok boldogságot kívánok nektek! - emelte meg a kezét, mintha csak tósztot mondott volna. 


- Már azt hittem sosem lesz vége - ültem be a kocsiba, miközben ezt elmorogtam magamban, majd vártam, hogy Harryt is és a többieket is "meghozzák". Igen, megint nagyon sokan vannak a studio előtt, és egyesével kellett minket kikísérni.
- Ez őrület ismét.. - pattant be mellém hirtelen Harry.
- Tudom, ilyen sokan talán még nem is voltak. - ráztam meg a fejem, majd Harry vállára hajtottam.
- Biztos a játék miatt - vonta meg az eggyiket.
- Biztos. - bólintottam, majd lecsuktam a szemem, és megvártam amíg a többiek is beszállnak a kocsiba, hogy végre indulhassunk. Nagyon korán keltünk 5- órakor. Eléggé álmos vagyok, és éreztem, hogy már nem kell sok ahhoz, hogy elaludjak itt Harry vállán.


- Selena...  - szólogatott egy lágy hang, és éreztem, ahogy valaki az arcomat simogatja.
- Nem vagyok itthon. - dünnyögtem, majd megfordultam volna a másik oldalamra, csak elfelejtettem, hogy nem ágyban fekszek, hanem Harry vállán, ezért a fejem az ülésen végezte, egy nagy puffanást hagyva maga után.
- Áúú - kiáltottam fel, majd megfogtam ott a fejem, ahol beütöttem és felültem.
Liam Zayn és Niall, na meg persze Louis csak nevettek rajtam. Harry pedig csak nézett, de láttam, hogy ő is alig bírja visszatartani a nevetését.
- Nevess csak nyugodtam. - mondtam gúnyosan, majd a másik oldalt kiszálltam, és a lifthez sétáltam.
- Na Baba, ne csináld már ezt - jött utánam Harry, de késő volt. A lift ajtaja bezárult, én pedig elindultam fel a 10. emeletre.

Miután felértem, megnéztem gyorsan az időt, ami 12-őt mutatott, ez pedig azt jelentette, hogy a fiúk (5SOS) nemsokára megérkeznek.
Gyorsan beszaladtam a hotelszobába, hogy egy frissítő zuhanyt vehessek, utána pedig felöltözve kimenjek a tárgyalóterembe.

Beszökdécseltem a fürdőbe, majd levetkőztem és megnyitottam a csapot. Az ajtót kulcsra zártam, hogy Harry ne tudjon bejönni, és beálltam a zuhany alá. Hajamat megmostam kókusz illatú samponnal, testemet pedig szintén kókusz illatú tusfürdővel mostam le.
Miután mindennel készen voltam, kiléptem a zuhany ajtó mögül és magamra tekertem egy fehér törölközőt, utána pedig a hajamra is egyet, majd visszavonultam a szobába, hogy felöltözzek, valami könnyű cuccba.
Meglepődtem, hiszen azt gondoltam, hogy Harry-t idebent fogom találni, de sehol sem láttam.
Nem törődve ezzel léptem be a gardróbba, ahol a bőröndök voltak elhelyezve, majd leguggoltam az egyikhez, és kivettem egy szürke mackónadrágot.
Átakartam menni a másik bőröndhöz, ám valaki ebben megakadájozott, amikor felálltam.
- Megvagy! - mondta Harry, majd a derekamnál fogva felemelt, és az ágyhoz cipelt, és oda ledobott.
- Most tényleg mérges vagy azért, amiért kinevettelek? - nézett rám kiskutya szemekkel, majd egyre közelebb és közelebb mászott hozzám.
Nem válaszoltam neki, ezzel is hergelve őt, de éreztem, hogy ezt a játékot ő már megnyerte...
- Nem válaszolsz nekem? - vigyorodott el kajánul, majd amikor egy vonalban volt az arcommal lecsapott ajkaimra, én pedig nem tudtam tovább tartani a szerepemet, visszacsókoltam.
- Tudtam én, hogy nem vagy mérges.. - mondta mosolyogva, amikor elváltunk egymástól, mire én csak mosolyogva megforgattam a szemem, és visszamentem a gardróbba, hogy felöltözzek.


- A fiúk 5 perc múlva itt vannak! - olvasta fel az imént kapott üzenetét Paul, majd Jenn-el elindult le a parkoló házba értük.
- Tudjátok.. - szólalt meg Niall, mire mindenki felé kapta a tekintetét - Én éhes vagyok.. - ütögette meg a hasát - Elmehetnénk valahova enni. - mondta, majd bólintott is egyet, ezzel helyeselve saját magát.
- Mikor ettél utóljára? - tettem fel azt a kérdést, amire szerintem már mindenki tudta a választ.
- Hát.. ha jól számolom 2 órája. - gondolkozott el - Már rég ennem kellett volna. 1 óra kimaradás! - kapott a fejéhez ijedten.
- Nyugodj meg Niall, nem lesz semmi baj, de ha annyira szeretnéd, akkor majd elmegyünk valahova kajálni.. Igazság szerint én is éhes vagyok.. - dörzsöltem meg a hasam, mire Harry elkapta a kezemet és az ujjainkat összekulcsolta és úgy telefonozott tovább.
- Sziasztok! - lépett ki a 5SOS a liftből.
- Sziasztok! - mondtuk egyszerre, majd mind felálltunk, hogy üdvözöljük őket.
- Selenaa! - kiáltottak fel egyszerre, majd csoportos ölelésbe invitáltak engem, amit én szívesen viszonoztam.

- Jenn-ék hol vannak? - kérdeztem, miután mindenki helyet foglalt.
- Ja, valami pasassal beszélnek lent az aulában.. - vonta meg a vállát Ashton, majd hirtelen kinyitódott a lift ajtaja, és kilépett rajta a 2 személy helyett 4.
Én pedig teljesen lefagytam. Nekem valahogy nem illett bele a képbe az a szőke haj és vörös rúzs... De nagyon..


5 megjegyzés:

 1. What???
  Ez rosszul kezdődik!
  Mármint a vége.
  Na jó ez is egy értelemes mondat volt!:DD
  Bocsi hajnal van még.
  Igen nekem a dél az még hajnal!:D
  Siess a kövivel!^^

  VálaszTörlés
 2. A rész fantasztikus volt és lehet, hogy egy kicsit később komizok :( Sajnálom
  És istenem, hogy én mennyire imádom az 5SOS - t... :DD
  -Kinga

  VálaszTörlés
 3. A rész fantasztikus volt és lehet, hogy egy kicsit később komizok :( Sajnálom
  És istenem, hogy én mennyire imádom az 5SOS - t... :DD
  -Kinga

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, és bármikor komozhatsz! :D :)

   Törlés