2015. július 30., csütörtök

36. Fejezet - Nem élhetem az életemet unalmasan, kihívások nélkül.

Elaludhattam, mert arra figyeltem fel, hogy valaki a nevemen szólongat, és az arcomat simogatja.
- Selena.. - mondta ismét, mire én kinyitottam a szemem, és észrevettem, hogy Justin mellkasán pihenek. Nem zavartattam magam, az arcomat még jobban belefúrtam a mellkasába, mert semmi kedvem nem volt felkelni, és igazság szerint, megint rámjött a sírógörcs.
Harry keltett engem mindig így...
- Minden rendben van? - simította meg a hajam.
- Igen.. - szipogtam egy párat, majd ismét felültem - Bocsi, nem akartam összekönnyezni a pólód - töröltem meg a szemem, majd felálltam, és kimentem a nappaliba, hogy egy zsepit hozzak be.
- Semmi baj, ez csak egy póló.. A könnyet pedig kilehet mosni - jött utánam kuncogva. - Örülök, hogy elmondtad nekem, hogy mi történt.. - utalt az előtt történt beszélgetésünkre mielőtt elaludtam volna. -  Tudod.. Jól esik, hogy még mindig megbízol bennem. - nézett rám mosolyogva, és egyre közelebb jött hozzám.
- Justin.. - mondtam a nevét rekedtes hangomon, de ő csak közelebb és közelebb jött, majd amikor már csak 10 cm-re volt tőlem megállt, és a tekintetét a szemem és a szám között váltogatta.
Nem törődve a következményekkel a számat az övéére tapasztottam, és megcsókoltam.
Először meglepődött, aztán visszacsókolt, és a nyelve máris bejutási engedélyt kért a számba, amit habozás nélkül megadtam neki.
Be kell vallanom hiányzott a csókja. De már nem volt olyan, mint Harry-é. Persze, felhozta bennem a régi érzelmeket, aminek nem nagyon örültem... De hát Harry szakított velem! Nem élhetem az életemet unalmasan, kihívások nélkül.
- Selena.. én még mindig kedvellek. Nagyon, nagyon. - mondta Justin lihegve, miután elváltunk egymástól, és összekulcsolta az ujjainkat.
- Én is kedvellek Justin... - hajtottam le a fejem. - Feltörtek belőlem a régi érzelmeim! - gyűltek ismét könnyek a szemembe.
- Na. ne sírj - törölte le a könnycseppemet. - Sokkal jobban szeretem, ha boldog vagy, és az nem baj, ha előtörtek belőled a régi érzelmeid! Nem szabad félned tőlük. - simította meg az arcomat, és már megint nagyon közel volt hozzám - Emlékszel.. - suttogta ajkaimba - mindig te mondtad, hogy ne féljem élni az életemet. Nem azért kaptam, hogy végigunatkozzam. - suttogta még mindig, majd még egy puszit nyomott az ajkaimra.
- Igazad van... - mosolyodtam el halványan, és lenéztem az összekulcsolt kezünkre.
- Gyere menjünk le a többiekhez kajálni. - húzott maga után.
- Várj! Először megmosom az arcom. - futottam be a fürdőbe, és ott pedig elvégeztem azt amit Justin-nak mondtam, majd visszasiettem hozzá.
Láttam rajta, hogy gondolkozik azon, hogy vajon megfogja e a kezem, ezért megkönnyítettem a dolgát, és összekulcsoltam az ujjainkat.
Az arcán egy óriási mosoly jelent meg, és ez engem is arra késztetett.


Hát igen, kéz a kézben sétáltunk le a többiekhez az ebédlőbe, és amikor beléptünk, a fiúk felpattantak, és konkrétan Justin nyakába ugrottak, annyira örültek neki. Ezt tulajdonképpen nem értettem annyira, ugyanis, ha jól emlékszem, az utolsó találkozásnál, nem örültem egymásnak ennyire. Na de mindegy, az ő dolguk.
- Minden rendben van Selena? - állt meg előttem Niall, miután köszöntötte Justin-t.
- Persze. - bólintottam mosolyogva, majd megöleltem Niall-t.
- Nem úgy néz ki - suttogta a fülembe.
- Szakítottunk Harry-vel. - suttogtam vissza, mire ő eltolt magától, és kikerekedett szemekkel kezdett el engem vizslatni.
- Ne mond, hogy nem tudtad.. - ráztam meg a fejem.
- Nem, nem tudtam, Harry nem mondott nekünk semmit, amikor visszajött, csak Taylort kézen fogta és elmentek valahova - rántotta meg a vállát.
- Nagyon jó.. - forgattam meg a szemem, és éreztem, hogy ismét féltékeny leszek.
- És Justin mit keres itt? - tette fel a következő kérdést.
- Nem tudom. Egyszerűen, csak betoppant - vontam vállat, majd elkezdtem a cipőm vizslatni.
- Miért érzem úgy, hogy még valami történt köztetek? - vonta fel az egyik szemöldökét.
- Megcsókolt. - néztem fel rá.
- Hát.. - vakarta meg a tarkóját - Erre nem tudok mit mondani... - nevetett fel kínosan - Tudod, én bírom nagyon Justin-t, és örülök neki, hogy boldog vagy.. De még is én a Harry és Selena párosnak szurkolok.
- Niall, olyan páros már nem lesz többé - mondtam ki olyan komolyan amennyire csak tudtam.
- Ne mondj olyat, ami nem igaz - mosolyodott el.
- Niall, Harry már nem szeret engem - fájt ezt nagyon kimondani, de ez volt az igazság. - Nézd meg milyen jól elvan Taylor-ral - mutattam feléjük - Hát szerinted hiányzok én neki? - kérdeztem tőle, és éreztem, hogy megint könnyezek.
- Na, nyugi ne sírj - törölte le könnyeim, majd megölelt - Minden rendbe fog jönni. - suttogta, és próbált megnyugtatni.
- Kétlem.. - csordúlt ki még egy könnycsepp, majd elengedtem Niallt, hogy egtudjam törölni a szemem, és letudjunk ülni enni.


- Selena alig ettél valamit. - pillantott rám Liam.
- Igen, ez így nem jó - rázta rosszallóan a fejét Louis.
- Nem vagyok éhes, majd később eszek még valamit. - vontam vállat, majd fejemet Justinéra hajtottam.
Éreztem Harry tekintetét magamon, és ez csak még jobban elvette az étvágyamat. Egyszerűen nem ment le egy falat sem a torkomon.
- Akkor majd lejövök én később veled enni. - jelentette ki Niall.
- Rendben - mentem bele, mert tudom, hogy nem erőltetné rám azt amit nem szeretnék. Ez esetben enni.
- Fiúk, Lányok! - rontott be Paul és Jenn az ajtón, mire mind odakaptuk a tekintetünket.
- Ó Szia Justin, nagyon örülök, hogy újra látlak - pillantott felénk Jenn, majd megakadt a szeme rajtam, ahogy fejem Jus vállán pihentetem, de szerencsére nem szólt semmit.
- Szia Jenn - intett Justin is neki, majd felállt és megölelte őt, Paul-al pedig kezet fogott.
- Nos igazából azért jöttünk, mert ugye ma választjuk ki a 10 rajongót. - kezdte Paul, mire nekem a rajongók hallatán rögtön jobb kedvem lett. - Szóval, idulhatunk fel? - tárta ki a karját, mire mindenki felpattant, és elindult felfelé Jenn- ék szobájába.
- Mindjárt megyek, csak viszek egy teát. - mondtam Justin-nak, mire ő bólintott és odaszaladt a ránk várakozó Niall-hez.

Gyorsan odasiettem a pulthoz, hogy kavarjak magamnak egy teát.
Éppen a cukrot raktam bele, amikor valaki megállt mellettem, és engem kezdett el bámulni.
Nem kellett sokat találgassak, hogy ki lehet az. Na meg az illatáról megismertem..
- Mit szeretnél? - pillantottam rá, majd folytattam a teám kavarását.
- Együtt vagytok Justinnal? - tért rá egyből a lényegre.
- Harry, szerintem ehhez neked már nincs sok közöd. - fordultam vele szembe.
- Mint haverod, igen is van. Niall-nek is elmondasz mindent. - vonta fel a szemöldökét.
- De Niall, soha a büdös életben nem bántott meg ennyire, mint te engem. - megint felidegesít... - Nem érted, hogy darabokra törted a szívem? Csak kihasználtál, nem is szerettél! Neked ez hogy a francba esne basszus? - emeltem meg egy kicsit a hangom. Még szerencse, hogy senki sem volt bent.
- Ki mondta, hogy nem szerettelek? - hallottam a hangján, és láttam rajta, hogy ő is kezd ideges lenni.
- Kibaszott múlt idő! - kiáltottam el magam. - Honnan a faszból tudjam, hogy mikor mondtad utoljára nekem valójában azt , hogy szeretsz? Mikor NEM hazudtál? Tudod ezzel a kibaszott "SZ" betűs szóval kurvára nem szabad dobálózni, mert úgy megtudsz vele sérteni másokat, hogy el sem bírod képzelni! - ordítottam, Harry pedig meg sem tudott szólalni, csak csodálkozva nézett rám.
- Én még mindig szeretlek Selena. Jobban mint te hinnéd. - mondta rekedt hangon.
- És honnan a picsából tudjam, hogy igazat mondasz - e ? - vontam fel a szemöldököm - Bár ez már úgy sem segít semmit Harry. - ráztam a fejem lemondóan.
- Akkor legalább legyünk csak barátok! - nézett rám könyörgően. - Nem érted, hogy nem tudok nélküled meglenni? Hallanom kell a hangod, hogy jó legyen a napom! Meg kell, hogy érintselek, hogy ne legyen hiányérzetem, ha már nem csókollak meg! - ha nem viszonoznám szerelmét, azt gondolnám, hogy ez már beteges, de jelen esetben... nem gondolok semmit, mert mérges vagyok rá.
- Rendben Harry. - bólintottam - Legyünk barátok - sóhajtottam lemondóan.
- De ne, ne így! Mosolyogj! Nem így akarok a barátod lenni, hogy mindig csak veszekszünk! Normálisan! Húzd a szád egyik oldalát erre - magyarázta, és közben megfogta az arcom, és csinálta is azt amit mondott.  -  A másikat pedig erre - húzott egy mosolyt az arcomra - Látod sokkal szebb vagy, és jobb lesz a napod, ha mosolyogsz! - emelte el a kezét az arcomról, mire nekem a szám visszaesett vizszíntesre.
- Ne csináld már! - nyavalygott, mire belőlem akaratlanul is kitört a nevetés. - Látod, már is sokkal jobba - mosolygott.
- Rendben Harry. Próbáljuk meg. - bólintottam, és elhatároztam, hogy akkor a barátja leszek. Ha már ennyire fontos neki ez az egész..

4 megjegyzés:

  1. Haligali :D
    Istenem Justin mindent elront... :D Én nagyon szurkolok a Harry és Selena párosnak. De ezt ők sem gondolták, hogy "barátok" lesznek, úgy se fog nekik menni. Nagyon fantasztikusan írsz, csak így tovább
    Puszi : Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ez nagyon jól esik! :)
      maj minden ki fog derülni, és én is Selenának és Harrynek szurkolok.. Ha nekem is lehet :D

      Xx G

      Törlés
  2. Ki az aki ideg össze roppanást kapott?
    Hát én!
    Ki az aki jelenleg mindenkit ki akar nyírni?
    Hát én!
    Ki az aki agyfaszt kapott?
    Hát én!
    Ki az aki leborotválja Harry haját majd a micsodájával eggyütt ledugja a torkán, majd a fejét feldugja a seggébe???
    Hát én!!!
    Csak ma sikerült elolvasnom a részeket mivel nem voltam wifi közelben. Basszus mi a fasz?
    Mi a kibe baszott jávorszarvas???
    Nem teheted ezt!! Nem nem és nem!!
    Mégis hogy gondolták ezt a "barátság" dolgot??
    Egyeltalán Harry hogy mehetett bele ebbe az egészbe????
    Fffú........kiakadtam.......nagyon!
    Siess a kövicel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom miért, de nekem kezdesz nagyon szimpatikus lenni..:D
      Sietek! :DD

      Törlés